Ledige tider / venteliste

Under billedet kan du se hvilke undervisningstider og fag der er ledige lige nu. Nederst kan læse om vores vilkår for venteliste.

Musikskolen har enkelte ledige pladser på flere solofag, sammenspilshold, rytmik samt musikhold. Hvis dette er noget for dig, så skynd dig og melde dig til. Du kan se mere om undervisningen på Hvad Vil Du Gå Til

Ledige tider i sæson 2019/2020:

Guitar/Bas i Kr. Hyllinge

Trommer i Allerslev

Kor i Allerslev og Hvalsø - se mere på Kor

Musikalsk Legestue 0-5 år - Se mere på Musikalsk Legestue 0-5 år

Rytmik for 1.kl. i Kr. Hyllinge, Osted, Hvalsø, Trællerup, Kr. Såby

Rytmisk Værksted 2.-3.kl. i Kr. Hyllinge, Osted, Kr. Såby, Allerslev, Trællerup

Musikholdet Monday Hits Kids samt Musikspirerne - se mere på musikhold

TILMELD DIG HER

VENTELISTE

Musikskolen har desværre ikke altid mulighed for at tilbyde alle de pladser, der er ønske om. Hvis du er så uheldig ikke at få tilbudt en plads umiddelbart efter tilmelding, bliver du sat på venteliste. Det er gratis at stå på venteliste og du vil automatisk blive på ventelisten indtil du har takket ja til et tilbud.

Gentilmelding til kommende sæson, gælder også selv om man er på venteliste og du skal huske at gøre dette når musikskolen åbner for gentilmelding. Du vil modtage besked om dette fra kontoret.

Procedure - venteliste

Ved fordeling af ledige tider tages der først og fremmest udgangspunkt i tilmeldingsdatoen. Dernæst tages der højde for undervisningssted i forhold til elevens skole eller hjemmeadresse, skemaer samt musikskolens pædagogiske vurderinger.

Når der er en ledig tid, kontaktes de forældre, der har børn på venteliste til det pågældende fag pr. mail. Det barn, der har stået på venteliste længst, og som har mulighed for at sige ja til den tilbudte tid, får tiden. Hvis eleven ikke kan tage imod den tilbudte tid, bevarer eleven sin plads på ventelisten.

Musikskolen kan desværre ikke oplyse, hvor på ventelisten eleverne står.

Orlov

Elever, der skal på efterskole eller lignende, som ønsker at fortsætte i musikskolen efterfølgende, bedes henvende sig til musikskolen. Musikskolen registrerer da eleverne på "orlov" og sørger for, at eleverne har 1. prioritet til eventuelt ledige tider i næstkommende sæson.