Club Rock 11. november 2019 i Hvalsø

Lejre Musikskole indbyder hermed til en fed omgang Club Rock i Hvalsø Kulturhus.

Club Rock er et aftenarrangement for alle elever med interesse for sammenspil og komposition og er en del af årshjulet for alle musikskolens rytmiske sammenspilshold.

Arrangementerne er et uformelt møde mellem eleverne, hvor der er plads til at ”networke” og dele erfaringer med at spille i bands. Der kan være oplæg fra gamle elever/bands, up-coming sangskrivere eller instrument-clinic.

Club Rock 1 er workshop-orienteret, mens Club Rock 2 er mere koncert-orienteret, hvor bandsene spiller for hinanden.

Mål for Club Rock:

• Fællesskab omkring sammenspil og på tværs af aldersgruppe og niveau
• Understøtte forståelsen og værdien af at være et band/sammenspilshold
• Indgå i forberedelserne til arrangementer som f.eks. Skru´ op
• Inspiration til at starte med at skrive egen musik

Mandag d. 11/11 var der efterårs hygge i værkstedsgården på Hvalsø skole.
40 veloplagte elever mødets til Club Rock til en eftermiddag i sammenspils og kompositionens tegn

Efter en kort velkomst spillede 7 af musikskolens bands for hinanden med stort engagement og høj energi
Aftenens gæst var den højt anerkendte komponist og mundharpevirtuos Mathias Heise.
Mathias startede med at vise sine store evner på mundharpen, og forklarede hvordan han komponerede musik ved for eksempel at starte med 3 til 4 mere eller mindre tilfældige akkorder på klaveret og så gå videre derfra.

Derefter blev eleverne delt op i fem grupper på tværs af alder og sendt ud i hver sit rum i ca. 15 minutter, hvor de skulle skrive et lille nummer ved hjælp af 4 akkorder de selv valgte.
Til sidst opførte grupperne deres nummerer for hinanden og det var imponerende at opleve hvor kreative og musikalske alle eleverne var. Super fedt og godt gået og et stort tak til Mathias Heise for den inspirerende workshop.

Alle gik vi ud i den klare efterårsaften med gode toner i ørene og pizza i maven, efter en dejlig og hyggelig aften i Lejre musikskole.