Rytmisk Værksted (2.-3. kl.)

Rytmik stimulerer børnenes naturlige interesse for musik samt de sociale, sproglige og følelsesmæssige kompetencer

Rytmik styrker udviklingen af krop og sanser og skaber derved en god baggrund for dit barns videre udfoldelse i musikskolen.
Vi arbejder med sammenspil, sange, rytmer, bevægelse samt kendskab til de instrumenter vi har til rådighed. Nogle elever har måske tidligere gået til rytmik, men det er ikke en forudsætning.

Der vil blive oprettet hold for 2. og 3. klasse på de skoler, hvor der er nok elever tilmeldt. Undervisningen vil, hvis det er muligt, ligge i skoletiden eller umiddelbart efter skoletid.

Sæson 2020 / 2021:
- Allerslev Skole - mandag kl. 14.10-15.05
- Hvalsø Skole - tirsdag kl. 15.30-16.20 (for 3.klasse)
- Hvalsø Skole - tirsdag kl. 12.50-13.40 (for 2.klasse)
- Trællerupskolen - onsdag kl. 15.00-15.50
- Kr. Såby Skole - tirsdag kl. 14.15-15.05

- Bramsnæsvigskolen
- fredag kl. 13.15-14.05

Hør om rytmik-undervisningen

hos Pernille HER
og hos Lone HER

Det er en forudsætning for oprettelse af et hold, at der bliver tilmeldt minimum 5 børn.

Lærer: Dorte Nielsen, Line Sørensen, Lone Nielsen Darger, Pernille Richardt og Sara Szinay

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk