Musikhold

Musikundervisning på en ny måde! Vi gentager successen og tilbyder undervisning i "Musikhold".

På Musikhold bliver du undervist i det instrument du har valgt at gå til, samtidig med at du lærer at spille sammen med andre. I skal arbejde med alt det der får musikken til at spille; du kommer altså også til at synge, klappe rytmer, arbejde med teori, rytmelære, nodelære m.m. uanset hvilket instrument du har valgt.

Tanken med Musikhold er at understøtte det sociale element i musikken, samt kunne tilbyde eleverne en bredere musikalsk forståelse. Det bliver en sjov og spændende måde at få nye musikvenner på og lære musik at kende som en helhed. 

Undervisningen vil vare i 50 min., med 3 musikskolelærere og 3 elever pr. lærer. Der er hold for alle niveauer og aldre.

The Monday Hits Kids, i Kr. Hyllinge - Mandag eftermiddag kl. 15.05-15.55

Kunne du tænke dig at lære at spille på et instrument, men synes det er kedeligt at spille helt alene, så er The Monday Hits Kids lige noget for dig. Her kan du lære at spille på bas, guitar, klaver, sang eller trommer.
Kom og vær med til at spille fede rocknumre og store pophits. Vi skal spille alt fra Rihanna og Lucas Graham til Beatles og Pink Floyd. Hele tre toptunede musikskolelærere vil være med til at føre dig igennem en stribe fede numre og samtidig skal vi arbejde med musik på mange måder; såsom rytmer, teori, sang og hørelære. Vi skal både spille sammen på hele holdet, men også i mindre grupper og helt alene. Vi glæder os til at se dig i Monday Hits Kids!
Lærer: Hans-Jacob Christensen

Musikspirerne, i Allerslev - Mandag eftermiddag kl. 15.30-16.20

Vil du lære at spille fløjte, klaver eller guitar? Og har du lyst til at lære det sammen med en masse nye venner? Så er Musikspirerne lige noget for dig! For elever i 1. (Blokfløjte og klaver) og 2. klasse (Blokfløjte, klaver og guitar).
Hos "Musikspirerne" lærer du først og fremmest at spille supergodt på det instrument du har valgt. Du vil også få en masse musikvenner, som spiller enten samme instrument som dig eller et andet. Vi skal spille en masse musik, både sammen på hele holdet, men også i mindre grupper og helt alene. Vi skal også lege med noder, rytmer, musikkonkurrencer, synge - altså lege med musikken på alle mulige måder. Vi skal selvfølgelig også være med til musikskolens forskellige koncerter; det kan både være sammen på holdet og hver for sig.
Vi glæder os til at spille sammen med jer!

Lærer: Anna Duus, Lene Fogsgaard, Rune Christensen

Line Sørensen

 
Underviser i Solosang, Rytmik og Rytmisk Værksted, Sammenspil og Kompagnon 

Jeg er uddannet sanger fra Det Fynske Musikonservatorium, og har mange års undervisningserfaring.
Jeg er sanger og sangerskriver i bandet Alex Canasta samt STÅL, der har udgivet 1 album og skal til at udgive 2. album.
Jeg tager i sangundervisningen udgangspunkt i elevens musikalitet, stemmen og kroppen som helhed, og i hvordan sangen og musikken bliver en naturlig del af eleven.
I musikalsk legestue handler det om det sanselige, rytmikken, kroppen og samværet i musikken på forskellige niveauer, og på rytmikholdene bevæger vi os henimod at synge og spille sammen på forskellige instrumenter. Jeg akkompagnerer på klaver og guitar.

Lene Fogsgaard

 
Underviser i Akustisk Guitar og Musikhold

I min undervisning vil du lære at spille en masse forskelligt musik. Du kommer til at lære at spille efter noder og/eller tabulatur, og du vil lære at spille akkorder og fingerspil. Du får også mulighed for at improvisere, spille sammen med andre og optræde til koncert. Du kan også komme med ønsker til sange, du godt kunne tænke dig at lære at spille.
Jeg var 10 år gammel da jeg selv startede til guitar. Jeg blev optaget på Det kgl danske musikkonservatorium i København og færdiggjorde min uddannelse i 2008. Jeg har spillet koncerter sammen med dejlige mennesker og deres skønne instrumenter, såsom blokfløjte, tværfløjte, akkordeon og en sangerinde. 
Jeg underviser i guitar på 2 musikskoler, og jeg har undervist i guitar siden 2005. I min fritid spiller jeg i et herligt ensemble for guitarister, og vi er ofte ude og spille koncerter. Jeg går også tit til koncert og hører andre spille.

Se lidt mere om undervisningen her

 

Anna Duus Hjortsø

Underviser i Blokfløjte, Musikhold, Rytmikhold, Sammenspil og Kompagnon (musikundervisning i folkeskolen) 

Musikalsk uddannelse: Jeg går på Det Fynske Musikkonservatorium hos Nikolaj Ronimus, hvor jeg startede august 2006. Jeg startede i 2009 på pædagogisk kandidatoverbygning.

Født i 1983 og har spillet blokfløjte næsten lige siden.

I undervisningen tager jeg udgangspunkt i den enkelte elev. Hvad er ønskerne, behovene og ambitionerne lige her og nu. En vigtig del af undervisningen er også sammenspil - på alle niveauer. Det styrker elevens øre og opmærksomhed, og så er det rigtig sjovt

Her kan du se en lille hilsen fra mig

Nicholas Kingo

 

 

Underviser i Rytmisk Klaver, Musikhold og Klaverhold

Uddannet pianist på Mgk i Odense, på Frithems Folkhøgskola i Sverige og sidst på Rytmisk Musikkonservatorie (1999-2004) i København på ml linien med musikerdiplom på 5. år. Har turneret med diverse bands rundt i både Danmark og udlandet. Spiller blandt andet med Fallulah, Anna Kruse og Kim Menzer samt egen Trio. Har undervist i klaver og sammenspil i 11 år på Lejre Musikskole og 3 år på Zahles Musikskole.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkelte elevs niveau. Der vil blive undervist i basale færdigheder såsom akkorder, nodelæsning, teknik og gehør. Men også den kreative proces i skabelsen af musik og improvisation og melodi vil der lægges vægt på. Og nok så vigtigt vil det foregå i et afslappet hyggeligt og musikalsk miljø med plads til elevens egne forslag til melodier. Der vil også til tider blive lyttet til musik af forskellig art for at udvide elevens musikalske horisont.

Hans-Jacob Christensen

 
Underviser i Guitar, El-bas, Guitarhold, Musikhold og Sammenspil.

Har læst Musikvidenskab på Københavns Universitet.
Undervist i Lejre Musikskole siden 2000, underviser desuden på L.O.F. i Slagelse og på Busses Skole i Gentofte.
Spillet i utallige sammenhænge og orkestre. P.t. i et partyband og som solo-guitarist til receptioner og lign.
Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs alder, behov, ønsker og kunnen, med vægt på at udvikle elevens musikalitet og musikglæde. Vi vil komme omkring rytme/hørelære, tabulatur, nodelære, becifringer og improvisation, og bevæge os rundt i forskellige stilarter.

Hør om mig og guitar/bas undervisning her

Rune Maahn

 
Underviser i Klassisk Klaver, Musikhold og Klaverhold

Jeg er uddannet pianist og klaverpædagog på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus hos professor Anne Øland samt i Helsinki hos Erik T. Tawaststjerna.
Jeg elsker at undervise i klaver og lægger vægt på at alle elever fra starten får en rigtig klassisk skoling, at eleverne får spillet en masse god musik og at deres musikglæde og kunnen sammen vokser sig stærk. Udover at undervise på Lejre Musikskole underviser jeg på PianoramaAkademiet i Aarhus og spiller koncerter rundt omkring i Danmark.