Musikhold

Musikundervisning på en ny måde! Vi gentager successen og tilbyder undervisning i "Musikhold".

På Musikhold bliver du undervist i det instrument du har valgt at gå til, samtidig med at du lærer at spille sammen med andre. I skal arbejde med alt det der får musikken til at spille; du kommer altså også til at synge, klappe rytmer, arbejde med teori, rytmelære, nodelære m.m. uanset hvilket instrument du har valgt.

Tanken med Musikhold er at understøtte det sociale element i musikken, samt kunne tilbyde eleverne en bredere musikalsk forståelse. Det bliver en sjov og spændende måde at få nye musikvenner på og lære musik at kende som en helhed. 

Undervisningen vil vare i 50 min., med 3 musikskolelærere og 3 elever pr. lærer. Der er hold for alle niveauer og aldre.

The Monday Hits Kids, i Kr. Hyllinge - Mandag kl. 14.25-15.15

Kunne du tænke dig at lære at spille på et instrument, men synes det er kedeligt at spille helt alene, så er The Monday Hits Kids lige noget for dig. Her kan du lære at spille på bas, guitar, klaver, sang eller trommer.
Kom og vær med til at spille fede rocknumre og store pophits. Vi skal spille alt fra Rihanna og Lucas Graham til Beatles og Pink Floyd. Hele tre toptunede musikskolelærere vil være med til at føre dig igennem en stribe fede numre og samtidig skal vi arbejde med musik på mange måder; såsom rytmer, teori, sang og hørelære. Vi skal både spille sammen på hele holdet, men også i mindre grupper og helt alene. Vi glæder os til at se dig i Monday Hits Kids!
Lærer: Line Sørensen, Nicholas Kingo, Hans-Jacob Christensen

Musikspirerne, i Allerslev - Mandag kl. 16.05-16.55

Vil du lære at spille fløjte, klaver eller guitar? Og har du lyst til at lære det sammen med en masse nye venner? Så er Musikspirerne lige noget for dig! For elever i 1. (Blokfløjte og klaver) og 2. klasse (Blokfløjte, klaver og guitar).
Hos "Musikspirerne" lærer du først og fremmest at spille supergodt på det instrument du har valgt. Du vil også få en masse musikvenner, som spiller enten samme instrument som dig eller et andet. Vi skal spille en masse musik, både sammen på hele holdet, men også i mindre grupper og helt alene. Vi skal også lege med noder, rytmer, musikkonkurrencer, synge - altså lege med musikken på alle mulige måder. Vi skal selvfølgelig også være med til musikskolens forskellige koncerter; det kan både være sammen på holdet og hver for sig.
Vi glæder os til at spille sammen med jer!
Lærer: Anna Duus, Lene Fogsgaard, Rune Christensen

Musik-rødderne, i Allerslev - Torsdag kl. 15.15-16.05

Musikrødderne er for dig der både er nysgerrig efter at få mere at vide om musik, samtidig med at du gerne vil lære at spille på dit instrument og være på et hold sammen med andre. Du vil komme til at spille sammen på hele holdet, men også i mindre grupper og helt alene. Vi skal spille på instrumenter og samtidig skal vi arbejde med musik på mange måder; såsom rytmer, teori, sang og hørelære. 
Holdet er for sangere, guitarister, bassister og trommeslagere, fra 4. kl. og opefter og du behøver ikke nogen erfaring med sammenspil eller komposition, men du skal dog have spillet i mindst en sæson på musikskolen. Så skynd dig at melde dig til hvis du vil være en af os.
Lærer: Sandra Sørensen, Thomas Borchersen, Michael Krysfeldt