Harmonika

Harmonikaen er et spændende instrument, der bliver brugt til næsten alle musikgenrer, dog kender de fleste den fra folkemusikken og østeuropæisk musik.

Du vil her blive sat ind i harmonikaens univers som også kan bruges i sammenspil.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i at lære de basale teknikker på harmonika, som skiller sig ud fra f.eks. klaveret, da man jo skal puste luft i for at få tonerne ud. Målene i undervisningen er emner som indlæring af gehør, noder og rytme m.m.

LærerSonja Eliassen

Sonja Eliassen

 
Souschef på Lejre Musikskole.

Uddannelse: DKDM i 2004 med accordeon/harmonika som hovedfag og EM (elementær musikopdragelse) som bifag. Undervisningserfaring: Fredensborg kommunes musikskole (2002-2006), Frederiksberg Musikhøjskole (2004-2005) og Kalundborg Musiske Skole (2003-2012).
Jeg er formand i musikforeningen Musik før Ni, som henvender sig til alle, der underviser børn mellem 0 og 9 år i musik. 
Jeg nyder selv at spille, både klassisk og rytmisk musik. Endvidere holder jeg meget af at undervise - at formidle musikken gennem leg er lige så vigtigt for babyer som for børn og voksne! I musikundervisningen styrkes ubevidst mange kompetencer, såsom de motoriske og sociale, men min vigtigste opgave er at bibeholde elevernes glæde for musik og sang.